ΤΗΓΑΝΙΣΤΑ ΜΗΛΑ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ
Ένα απλό, γευστικό και υγιεινό γρήγορο γλυκό. Τα μήλα τηγανισμένα σε τηγάνι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να γεμίσουν τηγανίτες, πίτες ή απλά να σερβιριστούν με τσάι ή καφέ, με σαντιγί ή παγωτό.
ΣΥΝΘΕΣΗ/ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μήλα
Αλεύρι σίτου
Τζίντζερ σε σκόνη
Κανέλα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ
ΒΗΜΑ 1:
Πώς να τηγανίσετε νόστιμα μήλα σε ένα τηγάνι; Προετοιμάστε όλα τα απαραίτητα προϊόντα. Πάρτε γλυκές ποικιλίες μήλων, διαφορετικά προσθέστε ζάχαρη στο αλεύρι. Εάν δεν έχετε σκόνη τζίντζερ, μη διστάσετε να την αντικαταστήσετε με φρέσκια ρίζα τζίντζερ, απλώς ξεφλουδίστε την και τρίψτε την πρώτα. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας μπαχαρικά κατάλληλα για επιδόρπιο: γλυκάνισο, βανίλια και μοσχοκάρυδο.
ΒΗΜΑ 2:
Ανακατεύουμε το αλεύρι με σκόνη τζίντζερ ή τριμμένο τζίντζερ. Σε αυτό το στάδιο, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα αγαπημένα σας μπαχαρικά και μπαχαρικά που αγαπάτε σε επιδόρπια στο αλεύρι.
ΒΗΜΑ 3:
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε φέτες. Εάν χρησιμοποιείτε σπιτικά μήλα, δεν χρειάζεται να τα ξεφλουδίσετε. Άλλωστε, η μερίδα του λέοντος σε βιταμίνες και μέταλλα περιέχεται στη φλούδα των μήλων. Στο κατάστημα, τα μήλα υποβάλλονται σε επεξεργασία με παραφίνη, η οποία δεν εκκρίνεται από το ανθρώπινο σώμα. Είναι καλύτερα να ξεφλουδίζετε τέτοια μήλα.
ΒΗΜΑ 4:
Ρίξτε καλά κάθε φέτα μήλου στο μείγμα του αλευριού.
ΒΗΜΑ 5:
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά.
ΒΗΜΑ 6:
Βάζετε κάθε παναρισμένη φέτα μήλου σε ένα τηγάνι με ζεστό λάδι και τηγανίζετε για περίπου 7 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
ΒΗΜΑ 7:
Στη συνέχεια αναποδογυρίζουμε τα μήλα και τα τηγανίζουμε από την άλλη πλευρά για άλλα 7-10 λεπτά.
ΒΗΜΑ 8:
Τοποθετούμε τις τηγανητές φέτες μήλου σε πιατέλα, πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε
ΒΗΜΑ 9:
Καλή όρεξη!
Σπουδαίος! Το λάθος τηγάνι μπορεί να καταστρέψει ακόμα και την καλύτερη συνταγή. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς να επιλέξετε το τέλειο τηγάνι για διαφορετικά πιάτα εδώ .
Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να ελέγξετε αν το λάδι είναι αρκετά ζεστό στο τηγάνι. Βουτήξτε μέσα μια ξύλινη σπάτουλα. Εάν έχουν μαζευτεί φυσαλίδες γύρω του, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία του τηγανίσματος.
Οποιαδήποτε έλαια είναι χρήσιμα μόνο μέχρι να φτάσουν σε μια ορισμένη θερμοκρασία - το σημείο καπνού, στο οποίο αρχίζει να καίγεται το λάδι και σχηματίζονται σε αυτό τοξικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των καρκινογόνων. Πώς να καθορίσετε τη θερμοκρασία τηγανίσματος και να επιλέξετε το καλύτερο λάδι για τηγάνισμα και ποιο είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου
Για περισσότερες διαφορετικές και εκπληκτικές αντιγραφές φαγητού, επισκεφτείτε όλα τα άρθρα που περιλαμβάνονται.
Μπάρες Cheesecake Buckeye No-Bake
Πικάντικα ζυμαρικά με τυρί cottage
Αυτοκόλλητα Butternut Squash Pot
Μπουκιές φέτας στο φούρνο