Πικάντικα ζυμαρικά με τυρί cottage
Το τυρί κότατζ συνεχίζει να έχει τη μεγάλη του στιγμή στον ήλιο. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνες έχει ωθήσει τους ανθρώπους να προσπαθήσουν να την ενσωματώσουν σε μερικά από τα αγαπημένα τους φαγητά. Ανακατεύοντάς το με μαρινάρα μέχρι να γίνει κρεμώδης και λεία η σάλτσα φτιάχνει μια απίστευτη σάλτσα ζυμαρικών. Είναι ένα εξαιρετικά εύκολο hack για να πάρετε μια επιπλέον ώθηση πρωτεΐνης από ένα αγαπημένο γεύμα άνεσης. Αυτή η συνταγή μπορεί να γίνει σε λιγότερο από 30 λεπτά, καθιστώντας την ένα ασυναγώνιστο δείπνο το βράδυ
IΣυστατικά
Αλάτι kosher
1 λίβρα.
πένες
1 1/2 γ.
μαρινάρα από κατάστημα ή σπιτική
· 1 γ.
τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά
· 1/4 γ.
ψιλοτριμμένη παρμεζάνα, και επιπλέον για το σερβίρισμα
· 1 κ.σ.
Λάδι Καλαβρίας Χιλής
Κατευθύνσεις
Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, βράζουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να γίνουν al dente σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Διοχετεύω; κρατήστε 1/2 φλιτζάνι νερό ζυμαρικών.
Βήμα 2
Εν τω μεταξύ, σε ένα μπλέντερ, χτυπήστε τη μαρινάρα, το τυρί κότατζ, την παρμεζάνα και το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3
Επιστρέψτε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα και προσθέστε τη σάλτσα και 1/4 φλιτζάνι κρατημένο νερό ζυμαρικών. Ανακατεύουμε, προσθέτοντας περισσότερο νερό για τα ζυμαρικά όσο χρειάζεται, μέχρι να επικαλυφθούν τα ζυμαρικά και να ζεσταθεί η σάλτσα.
Βήμα 4
Μοιράζουμε τα ζυμαρικά σε μπολ. Από πάνω με παρμεζάνα
Για περισσότερες διαφορετικές και εκπληκτικές αντιγραφές φαγητού, επισκεφτείτε όλα τα άρθρα που περιλαμβάνονται.
Αυτοκόλλητα Butternut Squash Pot
Μπουκιές φέτας στο φούρνο