Μπουκιές φέτας στο φούρνο
Αν είστε λάτρης των Cranberry Brie Bites μας, έχουμε νέα για εσάς: υπάρχει μια νέα εφαρμογή διακοπών στην πόλη και είναι εμπνευσμένη από μια άλλη φάβα των θαυμαστών μας, την Ψημένη Φέτα Ζυμαρικά. Αυτό το τυροκομμένο finger food διαθέτει τις γεύσεις που γνωρίζετε και αγαπάτε, όλες φωλιασμένες σε φλιτζάνια με χρυσή μισοφέγγαρο ζύμη.
Επαγγελματικές συμβουλές:
Οι ψητές κόκκινες πιπεριές σε βάζο είναι τέλειες για αυτή τη συνταγή, αλλά μερικές φορές κόβονται σε μικρά κομμάτια. Εάν δεν μπορείτε να φτιάξετε τετράγωνα 24 2", απλώς γεμίστε κάθε μισοφέγγαρο με ένα ομοιόμορφο στρώμα πιπεριών, αφήνοντας λίγη επιπλέον ζύμη εκτεθειμένη γύρω από τις άκρες.
Αν θέλετε έναν οπτικό οδηγό για το κόψιμο της ζύμης μισοφέγγαρου, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο για το Cranberry Brie Bites. Είναι στα 17 δευτερόλεπτα.
Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ολόκληρα κομμάτια φέτας, η θρυμματισμένη φέτα θα λειτουργήσει πλήρως. Προσθέστε περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού σε κάθε μισοφέγγαρο.
Για να ξεσκονίσουμε ελαφρά σε κάθε μπουκιά το ξύσμα λεμονιού, προτιμάμε να το ξύνουμε απευθείας από τις μπουκιές με ένα Micro plan παρά να το ξύνουμε σε ένα μπολ, το οποίο κάνει να συσσωματωθεί. Βεβαιωθείτε ότι ξεφλουδίζετε μόνο το γευστικό κίτρινο εξωτερικό στρώμα της φλούδας και όχι το πικρό λευκό κουκούτσι κάτω από αυτό.
Συστατικά
·
1
(8-oz.) σωληνοειδές μισοφέγγαρο
Σπρέι μαγειρικής, για τηγάνι
·
24
~2" τετράγωνα κομμάτια ψητή κόκκινη πιπεριά
·
24
1" κύβοι φέτα
·
1 tbsp.
Φύλλα φρέσκου θυμαριού και άλλα για γαρνίρισμα
·
1/2
μεσαίο ασκαλώνιο, ψιλοκομμένο
Αλάτι kosher
Ξύσμα λεμονιού, για γαρνίρισμα
Κατευθύνσεις
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 375° και ρυθμίζουμε τη σχάρα του φούρνου στην κεντρική θέση. Ανοίγουμε τη ζύμη μισοφέγγαρου και σφίγγουμε τις ραφές. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι σεφ, κόψτε σε 24 τετράγωνα. κατά μήκος σε τέταρτα και σταυρωτά σε έκτα. Αλείφουμε τη φόρμα για μίνι μάφιν με μαγειρικό σπρέι και τοποθετούμε τετράγωνα σε υποδοχές φόρμας για μάφιν.
Γεμίστε κάθε τετράγωνο με ένα κομμάτι ψητή κόκκινη πιπεριά, έναν κύβο φέτα και ένα πασπάλισμα με φύλλα θυμαριού και ασκαλώνια. Αλατοπιπερώνετε τις μπουκιές ελαφρά.
. Βήμα 3
Ψήστε μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει η ζύμη, για 15 με 17 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά, μετά μεταφέρουμε στην πιατέλα σερβιρίσματος και προσθέτουμε περισσότερα φρέσκα φύλλα θυμαριού. Τρίψτε μια ελαφριά στρώση ξύσμα λεμονιού πάνω από τις μπουκιές και σερβίρετε.
Για περισσότερες διαφορετικές και εκπληκτικές αντιγραφές φαγητού, επισκεφτείτε όλα τα άρθρα που περιλαμβάνονται.


